Tuinarchitectuur De Winne

Tuinarchitect Tim De winne

Creatief vakmanschap

Tuinarchitect Tim De Winne combineert een doorgedreven passie voor groen met een impressionante creatieve en technische bagage.

Van klein jongetje met groene vingers tot gediplomeerd tuin- en landschapsarchitect die zijn diploma behaalde aan de Eramushogeschool in Jette.

Daar waar creativiteit, kennis en passie voor groen elkaar ontmoeten, ontstaan de mooiste tuinontwerpen. Tuinarchitect Tim De Winne is gevestigd in regio Mechelen, maar tekent ook ver daarbuiten unieke tuinontwerpen.

Waarom kiezen voor ons?

Een droomtuin in uw stijl

Tuinarchitect Tim De Winne ontwerpt uw tuin volgens uw smaak, met de uitstraling en sfeer die u wenst.

Een mooie tuin vormt één geheel en vloeit harmonieus samen met uw woning. Door te kiezen voor een tuinstijl ontstaat er een samenhang qua indeling, materialen en plantenkeuzes. Enkele voorbeelden:

Moderne tuin met strakke lijnen en een stijlvolle beplanting in combinatie met moderne elementen. Vaak onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Landelijke tuin met een natuurlijke uitstraling, veel ruimte en rust en een weelderige en kleurrijke beplanting aangevuld met romantische accessoires.

Kleine tuin of stadstuin met optimale benutting van de ruimte. Gezellige plekjes met hoogteverschillen of verhoogde borders en verticale beplanting.

Natuurlijke tuin, bostuin of wilde tuin met veel bomen, struiken en planten waarbij de natuur gecontroleerd haar gang gaat tussen kronkelende paden.

Deze tuinstijlen zijn perfect combineerbaar met een ecologische zwemvijver.

Tuinarchitect Moderne Tuin
Tuinarchitect De Winne Beplanting

Onze diensten

Advies

Ploeter je liever zelf met je groene vingers in de aarde? Dan geven we je graag advies op maat. Iedere tuin heeft z’n eigen DNA, waardoor geen twee tuinen dezelfde zijn. Ongeacht de grootte van het project: een tuin laten floreren is een behoorlijk creatieve uitdaging.  Plantenkennis is cruciaal bij het aanleggen van een mooie, onderhoudsvriendelijke tuin. De juiste plantensoort op de juiste plaats in jouw tuin, de beste momenten om te zaaien en te bemesten, …