Tuinarchitectuur De Winne

Laat uw droomtuin

ontwerpen

Van opmeting tot opvolging

Een uniek tuinontwerp

Uw tuinontwerp is altijd origineel en persoonlijk.
Of uw tuinproject nu modern, klassiek, tijdloos of sober is, met een zwemvijver of met hoogteverschillen, tuinarchitect Tim De Winne realiseert een groene buitenruimte die volledig bij u past. Zo creëren we het perfecte verlengstuk van uw woning én van uw persoonlijkheid.

Van groene droom naar een concrete droomtuin.
Dat doen we met krachtige ontwerplijnen, duurzame en natuurlijke materialen, en een unieke gevarieerde & doordachte beplanting. Volledig afgestemd op uw wensen.

uw tuinontwerp in 4 stappen

01

Plaatsbezoek

Tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek overlopen we samen uw wensen en visie op het tuinproject. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke prijsofferte.

02

Voorontwerp

We gaan aan de slag en tekenen de eerste lijnen van uw nieuwe droomtuin. Vervolgens bespreken we met u dit tuindesign en sturen het tuinplan bij waar nodig.

03

Ontwerp

Alle nodige detailplannen worden tot in de puntjes uitgewerkt. We overlopen een laatste keer het volledige ontwerpdossier, alvorens op te leveren.

04

Opvolging

Ook na de ontwerpfase kan u op ons rekenen. Wij nemen de opvolging op ons. Van het aanvragen van verschillende prijsoffertes tot en met de opvolging van de werken.

bekijk uw nieuwe tuin in 3d

Een 3D Tuinontwerp laten maken

Wanneer uw tuinplan helemaal op punt staat, kan u er voor kiezen om het tuinontwerp driedimensionaal te laten uitwerken.

Zo wandelt u virtueel door uw nieuw ontworpen tuin en krijgt u een goed beeld van hoe uw droomtuin eruit komt te zien. Vraag er ons naar!

Tuinarchitect De Winne Tuinontwerp 3D