Tuinarchitectuur De Winne

Het najaar, de ideale periode voor een tuinontwerp!

Het tuinseizoen loopt stilletjes aan af, ideaal om al aan het volgende seizoen te denken! Het najaar is de ideale periode om jouw droomtuin te laten ontwerpen. Een tuinontwerp uitwerken vraagt tijd, dus kan je er maar beter nu mee starten!

Waar moet ik rekening mee houden?

Voor je contact opneemt met ons kan je zelf al wat voorbereidend werk verrichten. Wat vond je goed aan je tuin, zijn er zaken die je absoluut wilt opnemen in het nieuwe tuinontwerp? Denk ook na over de dingen waar je je aan stoorde in de tuin, zulke zaken zijn belangrijk voor ons zodat wij het perfecte tuinontwerp kunnen tekenen, volledig aangepast aan jouw wensen!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Heel simpel, je neemt contact op met ons via telefoon of e-mail, we spreken een datum af en wij komen graag ter plaatse om jouw tuinproject te bekijken. Deze eerste afspraak is volledig vrijblijvend, alsook de prijsofferte voor het tuinontwerp die hierop volgt. Tijdens deze eerste kennismaking vertel je ons wat jouw wensen zijn voor de toekomstige tuin en kunnen wij de tuin al eens van kortbij bekijken. We maken foto’s, meten waar nodig op en noteren alle zaken die belangrijk zijn voor het tuinontwerp. 

Vervolgens gaan we aan de slag en laten we onze pen de vrije loop. De ontwerpschetsen die hieruit voortvloeien bespreken we met jou om er zeker van te zijn dat het concept van de tuin goed zit. Alles oké? Dan gaan we verder met het uitwerken van het definitieve tuinontwerp. Hierin is alle detaillering opgenomen en zijn alle details mooi uitgewerkt. Bijhorend krijg je ook alle plannen die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan, of om een aannemer aan te spreken voor de aanleg van jouw tuin.

En wat na het tuinontwerp?

Ook na het tuinontwerp kan je steeds op ons rekenen! Werfopvolging behoort tot ons standaard dienstenpakket en nemen we er graag bij. Ook voor ons is het belangrijk dat onze tuinontwerpen mooi en kwalitatief uitgevoerd worden!

Sharing is caring!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print